Lite av varje

Nu har det varit ganska lugnt. Men ändå inte när jag tänker efter. Jag har ju motionerat dels på ReAgera och även sprungit upp och ner i trappor med reklam för Helenas fotvård.Detta är bara en liten del, det blev c:a 750 lappar. Puuhhh.Ljusstöpning med mat och barn den 21 november.

Här är förmodligen ett fjolårsljus och ett något äldre.Mira och Ida fann varandra. De stöpte inga ljus. Det gjorde inte jag heller.

Sen var det en lunch på tisdagen med pensionärsgrabbarna. Trevligt sällskap men luncherna på Sågbäck har varit bättre, och vi fick inte vad vi hade beställt. Men 90:- för 3-rätters det är bra.

Tisdag 24 nov. passade vi barnen när Helena och Jonas var på dagis och fick information om livräddning vid andnöd och hjärtstopp på barn. Sådant är ju väldigt viktigt.Bentley håller koll på vad som händer på gatan.

23:an till Helsingfors

Sällskapsresa nummer 23 gick till Helsingfors den 13 - 15 nov. Nästan som vanligt mötte vi snö och kyla, vilket medförde mössinköp på torget. Sen bar det ut på sjön igen i en mindre båt till Sveaborg. Det var kallt. Så vi var nog extra länge inne i Sveaborgs kyrka. Nordens Gibraltar, en av världens största sjöfästningar. Det bor drygt 800 personer där.

I kyrkan fick vi höra trombonsolo. Kyrkan har ett eko med efterklang på 10 sekunder vilket gör att det låter som fler tromboner.Här är det betydligt varmare och någon känsla för att vara på en båt år långt borta.God mat och gott sällskap.

Helenas fotvård

PASSA PÅ OCH SKÖT OM ERA FÖTTER, DE KLAGAR SÄLLAN MEN BEHÖVER VÅRD PRECIS SOM DEN ÖVRIGA KROPPEN. JUST NU ÄR DET EXTRA BILLIGT
Till Webben www.salongleonik.se