Julen snart över

Idag 27 december åkte Malin hem. Hon fick övningsköra en dag när vädret var som värst. Snön vräkte ner och sikten var lika med noll. Det blev inte så långt, vi vände vid Magelungsån och jag tror att Malin var nöjd med det.
När vi nu körde Malin till tåget var det inget snöfall men det syns inte mycket skillnad på väg och inte väg.
När vi närmade oss hemmet fick vi ett långsamtgående fordom framför oss.Det såg ju mysigt ut. Väl hemma gick vi ut med Bentley

På tomten far han runt som en tokig, han gillar snön om det inte är för kallt. Inne står han ofta framför brasan och värmer sig.

Mer Jul

Julen fortsätter med julbord.


Julklapp till Bentley.Här är den gamla älgen och den nya kossan.Bentley är också intresserad av vad Malin har fått.Blir lite trött av allt julfirande.Här är lite bonus. Temperaturen steg till + 1 och det blev perfekt för två nya medlemmar.
Som här välkomnas av Malin.På kvällen
God Jul 2009Julgran 2009 pyntad av Alice och Ida.Nu har vi kommit till landet.Bentley trivs och har kommit till ro och intagit en av sina favoritplatser.Frukost på julaftonsmorgon.Barbro och jag var till Rejmyre kyrka och fick lite Guds Ord och lite annat. Bland annat att här fick alla komma in.

Mycket bräkande och gnägg. Men det passade in vid vissa tillfällen som "ängelen Gabriel sade, sa prästen.....bäääää tyckte fåret"