Blommor till Tre Kronor och Ahlsell

 
Blommor till Försäkringsbolaget Tre Kronor och Ahlsell AB för ett snabbt och proffsigt bemötande som jag inte trodde fanns idag.
När luftvärmepumpen gick sönder igen efter drygt 2 år, trodde jag det skulle bli svårt att få ut pengar, trots 5-årig försäkring, men ack vad jag tog fel.
Ett samtal till Tre Kronor och jag sagt kundnummer och vad som hänt och summan på räkningen satt pengarna på kontot 2 dagar senare, efter åldersavdrag och självsisk, då återstod 3009 kronor. Detta var Ahlsells 5-åriga försäkring för självrisk och åldersavdrag.
Det blev ett samtal till Ahlsell, dit jag skickade alla papper med vanligt brev och inom en vecka satt dom pengarna  på kontot.
Jag är djupt imponerad av den servicen, men lite förvånad att det bara blev 2 samtal och ett brev

Undra vad som är fel

Det kanske är åldern. Men visst gör man konstiga saker, som att leta efter telefon ett par gånger om dagen, ibland hittar man den inte och måste då ringa och har man inte glömt den i bilen så hittar man den. Det är lika dant med nycklar och något papper man absolut skall ha just då, men då får jag leta.
Idag bredde jag smör på ett runt hårdbröd och skulle lägga  en ostskiva på, vi har skivad ost i en plastlåda, jag la på plastlocket på brödet, det var ju för stort men ändå.
Det händer ganska ofta att jag får stanna upp och fundera, vad gör jag nu, vad skall jag med det här eller jag har glömt vad jag skall göra?
Det vanligaste är nog när jag har bestämt att gå och göra eller hämta något i ett annat rum, väl framme vet jag inte vad jag skall göra där?? I bästa fall vet Barbro för jag brukar prata hela tiden vad jag gör. Men eftersom vi hör dåligt båda två så blir det oftast bara Va?
Är det ett lokalt problem?
Ibland tror jag Bentley har större koll på tillvaron än jag. T.ex. när jag skall hämta något i min necessär, i den finns hans  klotång och  tandborte, hur jag än smyger med det så är han borta. Men nu ska han klippas och borstas!
 
 Smartare än husse

Nu har jag gjort något. Äntligen!

Att jag inte skrivit på bloggen beror på att jag varit upptagen med annat, men har nu lite tid över.
 
Nu ska jag skriva och visa ett bygge. Det här kom igång när Barbro åkte hem på måndagen.
 
Jag åkte till Woody och köpte trall- och regelvirke, men det regnade ganska mycket så det fick
vänta till idag,
 
 
 
Tisdag morgon ser hoppfull ut
 
 
Sen är det bara att börja väga in med vattenpass och få reglarna på plats, det går faktiskt väldigt bra.
 
 
 
 
 
Nu var skruvdragaren inte den bästa så skruven får sättas i nästa gång vi kommer ner,men det blir
nu som det ser ut här, Och nu ska vi kunna ha ett tält som är 4x3 meter,