Gournet med örnjakt

En gourmet med mycket god mat och med passande saker från trädgården
Detta skedde i Anders och Karins torp.Vädret hade smhi inte lovat skulle bli så bra, men så fel de hade.En promenad runt Harg innan vi satte igång med maten.Frukost på trappan i solsken, kan det vara bättre.Det är nu dax att bestämma vad vi skall göra av dagen. Se på havsörn verkar spännande.
Jag har aldrig sett en örn i verkligheten. Ska vi kanske få se en örn. Anders är säker, han har
sett 40 st på en gång!!!!!Vi ger oss iväg och Anders spanar.....och vi är förväntansfulla.....och Barbro och Östen väntar....och spanar men det finns en örn på den här bilden den är straxt under det högra molnet.Vi måste tanka.På hemvägen får vi se en ricktig örn.Helt otroligt, men vad är det mot 40 stycken?Men måsarna oroar sig inte för örnen. Deras bon ligger helt öppet.

Några guldklimpar.Helena ganska trött....Helena i höstmundering.Malin hjälper till med städningen.Malin underhåller någonstans mellan Björkliden och Narvik. Renpåverkan.Det regnade nästan varje gång vi skulle äta men fin utsikt var det.Helena på Åvalla ålderdomshem 1979.Helena kollar på solnedgång på Gotland.Slanka dikeMalin har just lärt sig cykla.Ganska stolta flickorEn typisk bild från en strand på GotlandGloriaförsedd Jesus bakar

Men så illa gick det väl inte?

Helena och Jonas skall snart tapetsera i trappan. De kan lära av oss.Bygg en säker ställning i trappan.Den är väl säker?Barbro står på stadiga ben.......och jag har också fått fotfäste.Klart proffsigt tapetställning.Snyggt - detta är 70-talBarbro kan pusta ut och ta det lugnt.Men gick det verkligen så illa?